Om i fokus

Nya uppdateringar av iFokus

2009-01-25 21:39 #0 av: simzonites

n/a

Nya uppdateringar av iFokus Under helgen 24 - 25 januari har vi uppdaterat iFokus till version 3.2. Med den kommer det några nya saker. Här är en kort sammanfattning av det viktigaste.

* Inga popup-fönster. Nu visas personliga meddelanden, Mina sajter, Mina inlägg med mera i huvudfönstret. För bilder finns det en personlig inställning där du kan välja hur du vill visa dem.

* Personlig kontrollpanel i övre högra hörnet. Där ska alla dina personliga inställningar, favoriter, vänner med mera, finnas.

* Listan "Mina inlägg" i kontrollpanelen innehåller de diskussioner du har varit aktiv i och där det har skrivits något sedan du senast läste dem. Klickar du på ett inlägg där tas det bort från listan så att den alltid hålls aktuell. Har du inget oläst är listan tom.

* Lättare att ta bort sajter från listan Mina sajter. Kryssa ur kryssrutan så försvinner de. Vill du lägga till en sajt igen finns de längst ner i samma lista. Kryssa för den du vill lägga till.

* Listan Mina vänner har flyttat ner till en flik bredvid Mina sajter i personliga kontrollpanelen. Klicka på fliken för att växla mellan listorna. Inloggade vänner visas med en grön plupp.

* Vi har börjat räkna poäng för saker som skapar aktivitet. Du får poäng för inlägg, kommentarer, bilder i album med mera. Dina poäng visas längst upp till höger. Olika poängnivåer har fått namn efter ädelstenar. Du startar på nivån som kallas glas. I inlägg och kommentarer visas varje medlems ädelstensnivå som en symbol för hur aktiv medlemmen är på iFokus.

* Förtydligande av knappar för att skriva inlägg och artiklar samt söka på sajterna. Tydligare medlemsregistrering för nya medlemmar. * Tydligare markering av nya meddelanden.

* I början av sidan visas länkar för dem som har skärmläsare. Länkarna gör det enkelt att hoppa till inläggslistan, innehållet och högerspalten. * Talekot för skärmläsare berättar om inlägg i inläggslistan är oläst eller inte. Vi vet att det fortfarande finns fel i meddelandefunktionen. De är inte bortglömda.

av Niklas

/Lotta

Anmäl
2009-01-26 13:10 #1 av: Silverblommans

Men varför måste man logga in varenda gång man vill gå in på forumet?Skrikandes

Monika

Anmäl
2009-01-26 14:47 #2 av: simzonites

#1 Fungerar det inte om du klickar i "Kom ihåg mig" ?

/Lotta

/Lotta

Anmäl
2009-01-26 16:28 #3 av: ulrikasorlid

Nej, jag har också fått logga in mig för varje titt sen de ändrade...

Anmäl
2009-01-26 18:20 #4 av: Silverblommans

Nä funkar inte :-(

Anmäl
2009-01-26 19:45 #5 av: HafvetsQvarn

Jag har samma problem, innan uppdateringen så blev man ihågkommen varje gång, men numera måste man logga in varje gång.

//Aurora

Anmäl
2009-01-26 19:53 #6 av: Kjallans

Jag ser det inte som ett problem att behöva logga in varje gång Flört

Jag loggar alltid in varje gång. Det fungerar mycket bra att göra så för min del.

/Eva

Anmäl
2009-01-26 19:56 #7 av: ulrikasorlid

Jag saknar det tålamod som krävs för att uppskatta att behöva logga in varje gångCool

Anmäl
2009-01-27 09:06 #8 av: Silverblommans

Håller med Ulrika, jag går inte in så ofta. Hatar inloggningar har just loggat in på Web mail i en månads tidSkrikandes

Anmäl
2009-02-25 12:20 #9 av: Silverblommans

Fortfarande måste man logga in varje gång :-(((((

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.